Έξυπνες τηλεοράσεις με… Firefox OS από την Panasonic;!

Σε μια ανακοίνωση-έκπληξη στη CES, Mozilla και Panasonic συνεργάζονται για τη δημιουργία μιας σειράς έξυπνων τηλεοράσεων με βάση το Firefox OS.firefox_os_004.jpg

Θυμίζουμε πως το Firefox OS είναι η βάζουμε-τον-browser-στη-θέση-του-λειτουργικού-συστήματος πρόταση της Mozilla, όπου η δημιουργία εφαρμογών γίνεται σχεδόν αποκλειστικά με τεχνολογίες του web.

Το Firefox OS έχει ήδη κάνει την εμφάνιση του σε smartphones, αφήνοντας όχι και τις καλύτερες εντυπώσεις – μα δικαιολογείται, αφού τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Το να μεταπηδήσει, όμως, όχι μόνο σε tablets (όπου επίσης θα το δούμε λιαν συντόιμως) αλλά και σε τηλεοράσεις, και μάλιστα της Panasonic, από τόσο νωρίς στην πορεία του, σίγουρα θα βοηθήσει στην ταχύτερη επέκταση και αποδοχή του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.