250 τίτλοι ήδη στο SteamOS – ο Gabe δεν ανησυχεί για Xbox – PlayStation

Όπως είπε ο Gabe Newell της Valve στη CES, δεν έχουν κανέναν μα κανέναν λόγο να ανησυχούν, ούτε για τη βιωσιμότητα της εταιρείας, ούτε για το SteamOS, ούτε για τίποτα. Μα τίποτα!Steam-Box-Microsoft-Executive-610x339

Πρώτον, όσον αφορά την εταιρεία, παρουσιάζει 62% αύξηση κερδών σε-σχέση-με-τα-προηγούμενα-έτη-θένκ-γιου-βέρυ-μάτς, όπως ανέφερε – υποθέτουμε χαμογελώντας – ο Gabe.

Δεύτερον, δεν πρέπει να ανησυχούν αυτοί για το Xbox One και το PlayStation 4, μα, αντίστροφα, η Microsoft και η Sony για τη Valve! Ο λόγος; Το Steam – στο οποίο “πατάει” και η πιθανή επιτυχία SteamOS και Steam Machines. Διότι, ως γνωστόν, το Steam έχει πια 65 εκατομμύρια χρήστες. Αν μπορούν, ας τους φτάσουν.

Gabe Newell Saint

Και, ανάθεμα, κάποιοι από αυτούς, δεν θα εγκαταστήσουν το SteamOS; Κάποιοι δεν θα αγοράσουν ένα Steam Machine; Ορίστε μια “μικρούλα βάση” μόλις λίγων… δεκάδων χιλιάδων χρηστών. Κλάσμα, δηλαδή, “του συνόλου του Steam”. Έτσι, για αρχή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.