Μόνο μέσω οθόνης ο… ήλιος στην Κίνα!

Πάντα ήθελες να ζήσεις στον κόσμο του Blade Runner και φανταζόσουν cyborgs να ακολουθούν τις εντολές σου, ιπτάμενα αυτοκίνητα και ημίγυμνες ρομπο-κοπέλες; Πάρε, τώρα, το… καυσαέριο για να μάθεις!Καλοκαιρινός ήλιος, κάπου στην Πάρο

Στην Κίνα ζουν ήδη στον κόσμο του Blade Runner, και δυστυχώς, δεν εννοούμε στον μελλοντικό κόσμο όπου ανθρωπόμορφα cyborgs αλωνίζουν αναμεσά μας και ο Harrison Ford είναι για πάντα νέος. Ω, όχι..! Μιλάμε για το… καυσαέριο!

Η κατάσταση με αυτό (με το καυσαέριο) στην Κίνα είναι πια τόσο τραγική ώστε όχι μόνο η κυβέρνηση έχει κυκλοφορήσει προειδοποιήσεις πως μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι είναι καλό να μένουν μέσα και να μην εκτίθενται στην… ατμόσφαιρα της χώρας, και κανένας να μην ξεχνά την… μάσκα του οταν βγαίνει εξω, αλλά, τώρα πια, δεν είναι καν ορατός ο ήλιος οταν αρχίζει μια καινούρια μέρα!

blade runner 001

Η μοναδική ορατή ανατολή του ήλιου στο Πεκίνο ήταν σε μια… γιγαντοοθόνη LED, στην πλατεία Tienanmen.

Ody's thoughts

Καλωσορίσατε στο μέλλον. Ελπίζουμε να είναι αυτό που περιμένατε. Χα-χα-χα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.