Αναζητώντας το τέλειο μπισκοτάκι

Ένα διαφορετικό ρομπότ με έφεση στη ζαχαροπλαστική!
Αυτά είναι τα αποτελέσματα που προκύπτουν όταν ένας προγραμματιστής με έφεση στις ρομποτικές κατασκευές έχει παράλληλα μια ασίγαστη επιθυμία για γευστικά μπισκοτάκια! Ο κύριος Ben Krasnow, λοιπόν, εκμεταλλευόμενος αυτές τις ιδιότητές του, έφτιαξε ένα ρομποτικό σύστημα ανάμιξης διαφορετικών συστατικών για την επίτευξη της απόλυτης συνταγής για τέλεια σπιτικά μπισκοτάκια.

Το σύστημα ονομάστηκε, ταιριαστά, Cookie Perfection Machine και αποτελείται από ένα περιστροφικό μηχανισμό, ο οποίος ρίχνει τα απαραίτητα συστατικά στο μπολ ανάμιξης της ζύμης του μπισκότου, σε ακριβέστατες δοσολογίες που ελέγχονται από υπολογιστή. Το πρόγραμμα που τρέχει στο computer επιτρέπει στο χρήστη να επιλέγει τα συστατικά που αγαπά και το πρόγραμμα φτιάχνει διαφορετικές παραλλαγές πάνω στη συνταγή, ώστε να βοηθήσει τον… γλυκατζή user να συγκρίνει άμεσα τις διαφορετικές συνταγές και να κρίνει το μυστικό συστατικό που προσφέρει την περισσότερη νοστιμιά.

Galacticus's thoughts

Όχι το ιδανικότερο θέμα, δεδομένου ότι είμαι μόλις στη 2η μέρα δίαιτας!!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.