3 εκατομμύρια Xbox One πουλήθηκαν το 2013

Η Microsoft ανακοίνωσε καταχαρούμενη πως μέσα σε κάτι λιγότερο από δυο μήνες, που είναι διαθέσιμο το νέο της Xbox One, ήδη έχει “σπρώξει” περισσότερα από 3 εκατομμύρια κομμάτια στην αγορά.Xboxone-wallpaper

Η “αγορά”, στην προκειμένη περίπτωση, θυμίζουμε πως δεν είναι παγκόσμια, αφού η κονσόλα της έκανε περιορισμένο “άνοιγμα” μόνο σε 13 χώρες – αλλού, και… στα μέρη μας, “αναμένεται”.

Ody's thoughts

Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη νούμερα, αλλά… πόσο πάμε στοίχημα πως το φυλάει ως έκπληξη για τη Microsoft;! Όλοι, παντού, λένε πως το PlayStation 4 πουλά πολύ-πολύ περισσότερο από ό,τι το Xbox One, ενώ κατά την περίοδο των εορτών, στην Αμερική, στα ράφια των καταστημάτων υπήρχε το κουτάκι της Microsoft. Αυτό της Sony είχε… γίνει αόρατο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.