Χωρίς υποστήριξη MODs το Titanfall

Μπορεί το πολυαναμενόμενο Titanfall να κυκλοφορήσει και στα PCs, αλλά δεν θα έχει, όπως συνηθίζεται από παιχνίδια του είδους, δυνατότητα modding. Τουλάχιστον, όχι αρχικά.
Titanfall 001

Τα MODs αποτελούν ένα από τα βασικότερα χαρακτηρστικά – και πλεονεκτήματα – του gaming σε PC. Αυτά μπορεί να ξεκινούν από κάτι μικρό και αμελητέο, έως γελοίο, όπως για παράδειγμα να αλλάζουν το χρώμα του όπλου του πρωταγωνιστή ενός παιχνιδιού, και να φτάνουν μέχρι πλήρεις μετατροπές του συνόλου των γραφικών, του σεναρίου και της δράσης ενός παιχνιδιού. Όπως και να έχει, τα MODs αλλάζουν, εμπλουτίζουν, δίνουν περισσότερη αξία σε ένα τίτλο.

Το Titanfall, λοιπόν, “δεν θα έχει τέτοια”. Και ο λόγος είναι αρκετά ρεαλιστικός: από τη στιγμή που ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για Xbox 360 και Xbox One, και για PC, αυτή η δυνατότητα θα ήταν, τόσο από τεχνολογικής άποψης όσο και… διαδικαστικής – βλέπε πιθανούς ενδοιασμούς “για θέματα ασφαλείας” της Microsoft – ευκολότερο να υλοποιηθεί στα PCs. Και έτσι, οι δημιουργοί του θα επρεπε να δουλέψουν για να προσθέσουν ένα χαρακτηριστικό που κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν αξιοποιήσιμο μόνο στις μία απο τις εκδόσεις του.

Θα ήταν λογικό κάτι τέτοιο; Τσού!

Και έτσι, δεν έχει MODs για το Titanfall.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.