Τρελές απώλειες για την Nintendo

Η κάποτε μεγάλη εταιρία του gaming βλέπει την αυτοκρατορία της να γκρεμίζεται καθώς επιμένει να προσπαθεί να μας πείσει πως το Wii U είναι καλό.Ο θάνατος του hardcore gaming!

Η εταιρεία αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τις εκτιμήσεις της για τα έσοδα της στο τρέχον έτος, ενώ το να πούμε ότι απογοήτευσε τους μετόχους της μάλλον είναι λίγο, αφού δεν μιλάμε για διαφορές της τάξης του 1% και 2%, αλλά για πραγματικό… καταποντισμό!

Η εταιρεία υπολόγιζε πωλήσεις ύψους 920 δισεκατομμυρίων γιεν, τα οποία τώρα αναπροσαρμόζει στα 590 δισεκατομμύρια γιεν, και από τα έσοδα των 55 δισεκατομμυρίων γιεν για το τρέχον έτος κάνει βουτιά σε απώλειες 25 δισεκατομμύριων γιέν.

Dramatic_Super_Mario.jpg

Σύμφωνα με την ίδια, οι απώλειες οφείλονται σε χαμηλότερες πωλήσεις κονσόλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπου παραδοσιακά σημειώνονται και οι περισσότερες πωλήσεις του έτους.

Ody's thoughts

Σύμφωνα με τον υπόλοιπο πλανήτη, και όποιον δεν έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο, οι απώλειες οφείλονται στο οτι προσπάθησε να πλασάρει στον κόσμο μια κονσόλα παλιάς τεχνολογίας και καλα ως κάτι σύγχρονο, όχι μόνο χωρίς να φροντίσει να την υποστηρίξει η ίδια με πλήθος δικών της τίτλων, αλλά και διώχνοντας με τη στάση της απέναντι του όποιον developer είχε δηλώσει το παραμικρόν ενδιαφέρον για αυτή, παράλληλα συνεχίζοντας να ποντάρει στην ίδια φορητή κονσόλα που “σπρώχνει” στα καταστήματα εδώ και αρκετά χρόνια. Το “καλά να πάθει” φαίνεται τόσο μα τόσο λίγο στην περιπτωση της – ειδικά κάθε φορά που κάποιος εκπρόσωπος της επιμένει πως “το Wii U είναι next-gen κονσόλα” μου ανάβουν τα λαμπάκια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.