Το Xbox One παίρνει δισκάκια διότι bandwidth

Η Microsoft σκεφτόταν μέχρι και λίγο πριν αποκαλύψει το νέο της Xbox One να μην του βάλει σύστημα ανάγνωσης δισκακίων. Γιατί το έβαλε τελικά; Διότι απλά ήταν… ρεαλίστρια!
Xbox One as Sony DVR

Μιλώντας στο βρετανικό Official Xbox Magazine, το αφεντικό των Microsoft studios, Phil Spencer, είπε πως μέχρι και τα μέσα του 2013, ακόμη και αφού η Sony είχε αποκαλύψει τα σχέδια για τη δική της κονσόλα, η Microsoft σκεφτόταν ακόμη να διαθέσει την δική της χωρίς κάποιο drive ανάγνωσης μέσων αποθήκευσης. “Χωρίς δισκάκια”, δηλαδής.

Quote:

Προφανώς, μέτα την ανακοινώση στην E3, υπήρξαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι θέλει ο κόσμος να αλλάξει. Υπήρξε μια πραγματική συζήτηση σχετικά με το αν θα έπρεπε να έχουμε ένα οπτικό drive στο Xbox one ή θα μπορούσαμε να την γλυτώσουμε με μια κονσόλα που δεν θα έπαιρνε δισκάκια, αλλά όταν αρχίζεις να κοιτάς το bandwidth και το μέγεθος των παιχνιδιών, δημιουργούνται προβλήματα.

Ody's thoughts

Πώς το κατάλαβαν!;! Ευφυίες μου, εσείς! Πυρηνικοί επιστήμονες μου! Καμάαααρια μου!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.