Το Sonic & All-Stars Racing Transformed σε Android και iOS

Το χαριτωμένο παιχνίδι αγώνων ταχύτητας με τον Sonic και την παρέα του “μετακομίζει” από τις “σαλονάτες” κονσόλες στο… τσεπάκι σου!
sonic_all_stars_racing_transformed_002.jpg

Η μεταφορά του παιχνιδιού στο τσεπάκι μας, δηλαδή “σε smartphones και tablets”, όχι μόνο είναι αρκετά πίστη, και περιέχει όλο το περιεχόμενο που υπήρχε και στις μεγάλες εκδόσεις, αλλά έχει και πρόσθετα μπονουσάκια. Μάλλον, όμως, δεν είναι αρκετά για να δικαιολογήσουν το να το αγοράσει κανείς και παλι αν το έχει ήδη στη… “λάρτζ” εκδοχή του.

sonic_all_stars_racing_transformed_001.jpg

Σημαντικότερο από αυτά για τους οπαδούς του ρετρό, των κλασικών παιχνιδιών, αλλά και της Sega γενικότερα, το ότι ανάμεσα στο υπόλοιπο ρόστερ του συναντάται και ο Ryo Hazuki, ο πρωταγωνιστής του κλασικού και αγαπημένου Shenmue.

Shenmue_001

Ody's thoughts

Σκάσ’τα για τον Χαζούκι! Αυτό είναι σύνθημα. Και μετά, ρυθμικά, όλοι μαζί: Σέεε-γκα, Σέεε-γκα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.