Το νέο… χαστούκι της Sony στη Microsoft: πόσο πούλησε το Xbox One, είπαμε;

Όπως το είπα χθες, έτσι και έγινε: η Sony… φυλούσε για “χαστούκι” στη Microsoft το νούμερο κομματιών που “έσπρωξε” η δική της κονσόλα, περιμένοντας πώς και πώς την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει. Να, τώρα, είναι καλά!Xbox-One.jpg

Πάνω που η Microsoft ανακοίνωσε καταχαρούμενη πως, γιέααα, γιούπι, “έσπρωξε” τρία εκατομμύρια κονσόλες από την αρχική διάθεση τους μέχρι σήμερα, τσουπ, πετάγεται και πάλι η Sony να της… βάλει τρικλοποδιά, για να τη δει να τρώει τα μούτρα της και να γελάει.

Όπως έκανε με το θέμα του DRM κατά την αποκάλυψη του PlayStation 4.

Όπως έκανε με το θέμα των indies κατά την αποκάλυψη του PlayStation 4.

Όπως έκ… Εντάξει, εντάξει, τα θυμάστε και εσείς, πως σχεδόν όλη η προβολή του PlayStation 4, από πλευράς Sony, μέχρι την πραγματική αποκάλυψη του ήταν το “βλέπουμε τι κάνει η Microsoft που τσαντίζει τους gamers και εμείς κάνουμε το εντελώς αντίθετο”. Έτσι, για να… της σπάει τα νεύρα.

Dark Knight Rises - Funny Pics 000

4,2 εκατομμύρια PlayStation 4 έχουν πουληθεί, λοιπόν, μέχρι σήμερα, νούμερο λιγάααακι μεγαλύτερο από αυτό του Xbox One. Κατά 1,2 εκατομμύρια.

Τι είναι, μωρέ, 1,2 εκατομμύρια; Σταγόνα στον ωκεανό!

Κάπου στα ενδότερα της Microsoft, αυτή τη στιγμή, κάποιος αυτομαστιγώνεται. Πάλι. Και πάλι. Και πάλι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.