Το εντυπωσιακό Morrowind-στο-Skyrim αποκτά dev trailer

Ένα από τα πιο φιλόδοξα mods όλων των εποχών, το Skywind προσπαθεί να αναπλάσει όλο το τόσο-τεράστιο-που-δεν-πάνε-καλά-να-το-προσπαθούν Morrowind μέσα από τη νεότερη τεχνολογία του Skyrim.skywind_mod_003.jpg

Όσο καλό και αν είναι, όσο και αν αγαπήθηκε, όσα MODs και αν έχουν κυκλοφορήσει για αυτό, η αλήθεια είναι πως, δυστυχώς, το Morrowind… τα δείχνει, πια, τα χρονάκια του.

Όντας ένας από τους πιο αγαπημένους τίτλους στη σειρά των Elder Scrolls της Bethesda, το Morrowind εξακολουθεί να έχει φανατικούς οπαδούς. Και κάποιοι είναι προφανώς τόσο φανατικοί, ώστε πήραν την… τρελή απόφαση να προσπαθήσουν όχι απλά να αναπλάσουν τον τεράστιο κόσμο του και όλη τη δράση του, μέσα από τη “μηχανή” του νεότερου Skyrim, ώστε “να παρουσιάζονται ομορφότερα”, αλλά και να τα αναβαθμίσουν όσο αυτό ήταν δυνατό!

skywind_mod_002.jpg

Το project, όπως θα δείτε και στο video, ξεκίνησε από… οκτώ “τρελούς” και έχει φτάσει σε μέγεθος 70 ατόμων, με τουλάχιστον 30 άτομα να χαρίζουν τις φωνούλες τους στους αρχικά… μουγγούς χαρακτήρες του Morrowind.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.