Τα Fallout θα επιστρέψουν στο Steam

Η Bethesda υπόσχεται πως ναι μεν αυτή τη στιγμή τα κλασσικά Fallout, Fallout 2 και Fallout Tactics… “απουσιάζουν” από το Steam, αλλά σύντομα θα επιστρέψουν.
Fallout

Όπως εξήγησε η εταιρεία, ξεκαθαρίζοντας και το τοπίο όσον αφορά στην… μυστηριώδη εξαφάνιση τους, τα κλασσικά Fallout, Fallout 2 και Fallout Tactics θα επιστρέψουν στο Steam, και ο λόγος της αφαίρεσης τους ήταν, όντως, η μεταφορά των δικαιωμάτων από την Interplay σε αυτήν.

Η εταιρεία δεν υποσχέθηκε πως “θα ασχοληθεί κάποια στιγμή στο απροσδιότιστο μέλλον” με την επιστροφή των Fallout, αλλά πως ήδη προσπαθεί για αυτήν, αφαιρώντας από αυτά τις αναφορές στα ονόματα των προηγούμενων δικαιούχων, ώστε να μην υπάρχουν νομικά προβλήματα κατά τη διάθεση τους από αυτήν.

Άξιο σημείωσης πάντως, πως η ίδια αναφέρθηκε μόνο στο Steam, και οχι και στο GOG, από το οποίο επίσης αφαιρέθηκαν οι τίτλοι – και με το οποίο μάλλον έγινε και περισσότερος ντόρος, αφού είχε σπεύσει να τα διαθέσει δωρεάν στο χρονικό κενό κατά τη μετάβαση των δικαιωμάτων από τη μια εταιρεία στην άλλη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.