Σκέτο… δείγμα του Phantom Pain θα είναι το MGS V: Ground Zeroes

Η απόφαση του Hideo Kojima να σπάσει το Metal Gear Solid V σε δυο κομμάτια έμοιαζε εξαρχής ως “αρπαχτή” – και δεν μας νοιάζει τι λένε οι οπαδοί του. Η νέα δήλωση του… το επιβεβαιώνει!
metal gear solid v 004

Σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς Metal Gear Solid, λοιπόν, Χίντεο Κουζίνα (έτσι μας το έγραψε η “φωνητική πληκτρολόγηση”, δεν φταίμε), το metal Gear solid 5: Ground Zeroes θα είναι απλά μια εισαγωγή για το πολύ, πολύ, πολύ ( είπαμε “πολύ”;) μεγαλύτερο Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.

Πόσο μεγαλύτερο; Τόσο ώστε να λειτουργεί ως tutorial για εκείνο. Ως μικρή και τοσοδούλα εισαγωγή του. Ως πρόλογος. Ως μια τρίχα απ… Τέλος πάντων, “θα είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο”. “Εκατοντάδες φορές μεγαλύτερο”, κατά τον ίδιο.

Metal Gear Solid 5 001

Ody's thoughts

Και, κατόπιν αυτών των δηλώσεων, δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί: “Τότε, τι μας το πουλάς ρε φίλεεεεε; Αν είναι τοσο μικρό και αμελητέο, γιατί δεν το χαρίζεις; Και αν όντως είναι εκατοντάδες φορές μικρότερο, δεν θα έπρεπε να είναι, έστω, δεκάδες φορές φθηνότερο; Λέω τώρα, δεν ξέρω!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.