Ρούφα Gamecube

Οι ναργιλέδες σου φαίνονται πολύ παλιομοδίτικοι, τα e-τσιγάρα πολύ μοναχικά, και “θα ήθελες να την ακούσεις” μαζί με τους κολλητούς σου “όπως ο σουπαμάριος της νιντέντο”; Εδώ σε έχουμε!
vapecube_001.jpg

“Kαθώς μπουκάρω στον τεκέ, το ναργιλέ τσακώνω”, τραγουδάει ο Τζιμάκος απο τα ηχεία, και εσύ κοιτάς με νόημα το κουτί που μοιάζει με τον Gamecube, αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι δεν έχει καμία σχέση με το Gamecube, παρά μόνο από θέμα εξωτερικής εμφάνισης. Διότι, στην πραγματικότητα, είναι ένα καλόκαμουφλαρισμένο αντίστοιχο ενός σύγχρονου… ναργιλέ.

Εντάξει, όχι ακριβώς!

Το VapeTube πλασάρει τον εαυτό του όπως ένα ομαδικό αντίστοιχο των ηλεκτρονικών τσιγάρων, για εσένα και την παρέα σου. Κυριολεκτικά: επιτρέπει… “παράλληλη χρήση από τέσσερα άτομα”. Ναι, σαν το… Gamecube και τα joypads του. Μόνο που εδώ ρουφάς.

Κάτι μας λέει, όμως, πως μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσεις ως τυπικό ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ σίγουρα, και να ήθελες, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως κονσόλα.

Εμείς, πάντως, οφείλαμε να σε ενημερώσουμε για την ύπαρξη του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.