Πιο… σεξουλιάρηδες οι κάτοχοι PlayStation 4

Ποια από τις δυο νέες κονσόλες έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία, όχι όσον αφορά στα παιχνίδια, τις επιδόσεις, τις πρόσθετες δυνατότητες αλλά… στις τσόντες; Και εδώ, το PlayStation 4 είναι… μπροστά!
DualShock 4 - PlayStation 4 - unregisteredgr - 001

Σύμφωνα με την online υπηρεσία “διάθεσης περιεχόμενου σεξουαλικής φύσεως” SugarDVD, τρεις φορες περισσότεροι κάτοχοι PlayStation 4 από ό,τι κάτοχοι Xbox One γράφτηκαν στην εφαρμογή που η ίδια διαθέτει για τις νέες αυτές κονσόλες.

Sex 001

Αυτό, κατά την ίδια, μεταφράζεται ως “τριπλάσιοι οπαδοί των ταινίων σεξουαλικού περιεχομένου με PlayStation 4 από ότι με Xbox One”.

Heavenly_Sword_Nariko_Readhead_Playstation_3.jpg

Ο υπόλοιπος πλανήτης θα μπορούσε να υποθέσει πως ίσως η εφαρμογή της είναι… χάλια στο Xbox One, ή πως οι κάτοχοι αυτής της κονσόλας έχουν άλλες… διόδους ικανοποίησης των όποιων αναγκών τους.

PlayStation_4-Twitch-Darckobra_shows_off_passed-out_wife_nude.jpg

Ακόμη και έτσι, ορίστε άλλο ένα σημείο στο οποίο… υπερτερεί η πρόταση της Sony! ΚΑΙ οι… πορνόβιοι, πλευστέησο έχουν!

Ody's thoughts

Ώρα για κρύο χιούμορ: “Το λέει και το όνομα! Playst…”, καλά, καλά, σκάω..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.