Ο Witcher έγινε… επιτραπέζιο;!

CD Projekt RED και Fantasy Flight Games συνεργάζονται με στόχο τη μεταφορά της γνωστής σειράς παιχνιδιών role playing, The Witcher, σε… επιτραπέζιο!the witcher - wallpaper 003

Ναι, με άλλα λόγια, σύντομα όλοι, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να παίξουν τις περιπέτειες του Witcher με… ζάρια και πιόνια, παρέα με τους φίλους ή την υπόλοιπη οικογένεια.

Το επιτραπέζιο δεν θα εστιάζει στον πρωταγωνιστή της σειράς, και μόνο, αλλά θα επιτρέπει σε κάθε παίκτη να αναλάβει το ρόλο ενός από τέσσερις ήρωες, τους Geralt of Rivia, Dandelion, Triss Merigold και Yarpen Zigrin.

Καθένας απ’ αυτούς θα έχει το δικό του σετ δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών, καθώς και το δικό του διαφορετικό σετ χαρτιών, που το παιχνίδι αποκαλεί “Development Cards”.

the witcher - wallpaper 001

Το καλύτερο είναι πως από ότι φαίνεται το παιχνίδι δεν θα περιορίζεται στον να ορίσει ένα σετ κανόνων και να… ξαμολύσει τους παίκτες επάνω από ένα χαρτόνι, αλλά μάλλον θα δανείζεται και στοιχεία από τον κόσμο των επίσης επιτραπέζιων RPGs, δίνοντας έμφαση στο σενάριο και παρέχοντας διαφορετικών ειδών αποστολές για τους παίκτες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.