Μόνο 12 παίκτες στο multiplayer του Titanfall

Έξι εναντίον έξι θα είναι ο μέγιστος αριθμός παικτών που θα μπορούν να συνυπάρχουν στο Titanfall. Και είναι απολύτως λογικό.titanfall_006.jpg

Όπως εξήγησε μέσω twitter ο Vince Zampella της Respawn Entertainment, ο αριθμός των έξι με έξι αποδείχθηκε η χρυσή ισοροπία στη δράση του τίτλου σε συνδυασμό με την A.I. του. Μπορεί το νούμερο να φαίνεται λίγο, μα επειδή κάθε παίκτης μπορεί να έχει μαζί του έναν Titan, ένα από τα τεράστια mechs του τίτλου, να τον ακολουθεί, οι μάχες είναι το ίδιο έντονες με κάθε παραπλήσιο τίτλο που έχουμε γνωρίσει – αν όχι περισσότερο.

titanfall_005.jpg

Και εδώ είναι το σημαντικό που δεν συνειδητοποιούν οι περισσότεροι: οι Titans του τίτλου δεν είναι απλά “ρομποτικές στολές”, που τις φοράς για να παίξεις λίγο και μετά τις παρατάς όταν τις βαρεθείς. Α, όχι: μπορούν να σε ακολουθούν ως αυτόνομοι χαρακτήρες, που όμως ελέγχονται από τον υπολογιστή.

Άρα, μπορεί ο αριθμός παικτών στο παιχνίδι να είναι 12, αλλά ο αριθμός “χαρακτήρων” που θα πολεμούν στον κόσμο του είναι ακριβώς ο διπλάσιος.

Αυτό, βέβαια, αν όλοι οι παίκτες έχουν συνεχώς και από έναν Titan να τους ακολουθεί. Που δεν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.