Και single player στο Evolve

Παρά το ότι είναι σχεδιασμένο εξαρχής ως multiplayer, το Evolve της Turtle Rock θα έχει και single player δράση. Παράληλα, αποκαλύφθηκαν και νέες λεπτομέρειες από το “πώς θα παίζει”.Evolve_003.jpg

Στον τίτλο μέχρι και τέσσερις παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ρόλους assault, medic, support και trapper, καθώς θα βρίσκονται στο κατόπι ενός εξωγήινου – τον οποίο θα ελέγχει ένας πέμπτος παίκτης.

Το… κηνύγι θα μπορεί να γίνεται σε πολλούς και διαφορετικούς πλανήτες, καθένας με δική του ατμόσφαιρα, εμφάνιση αλλά και είδη ζωής, στις εκτενείς εκτάσεις του οποίου οι παίκτες θα αναζητούν τον προαναφερθέντα εξωγήινο – πέμπτο παίκτη. Αυτός δεν θα είναι η μόνη απειλή, αφού οι παίκτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις τοπικές μορφές ζωής. Ομοίως, και ο ίδιος θα μπορεί να ξεκάνει τοπικά είδη ζώων, με τη διαφορά πως για αυτόν δεν θα αποτελούν τόσο “απειλή” όσο… “τροφή” – μέσω της οποίας θα μπορεί και να εξελίσσεται.

Ο τίτλος αναμένεται σε PC, PlayStation 4 και Xbox One.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.