Και με Virtual Reality το Steam

Η Valve είχε υποσχεθεί πως θα διαθέσει ένα SDK μέσω του οποίου θα μπορούσε κανείς να δημιουργεί ευκολότερα εφαρμογές για Virtual Reality. Ως ένα σημείο ως απόδειξη του πόσο καλό θα είναι αυτό, ορίστε η Virtual Reality εκδοχή του Steam!valve-steam-box-confirmed

Αν είστε και εσείς ανάμεσα στους τυχερούς που έχουν στα χέρια τους ένα πρώτο μοντέλο του Oculus Rift, της πρώτης καταναλωτικά διαθέσιμης συσκευής Virtual Reality, τώρα πια μπορείτε να βλέπετε το Steam προσαρμοσμένο ειδικά για αυτό.

Η Valve διέθεσε μία αναβαθμισμένη έκδοση του, για αυτό το σκοπό, που αν και βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, από ότι φαίνεται, λειτουργεί μια χαρά, σύμφωνά τουλάχιστον με ό,τι λένε όσοι αξιώθηκαν να τη δοκιμάσουν.

Steam Big Picture Mode

Το μόνο που χρειάζεται για να μπορέσει κανείς να δει το Steam σε VR mode είναι να το τρέξει προσθέτοντας τον κωδικούλη “-vr” στη γραμμή του εκτελέσιμου αρχείου του, και στη συνέχεια, καθώς τρέχει, να επιλέξει το λεγόμενο Big Picture Mode, που αλλάζει την εμφάνιση του Steam “για μεγάλες οθόνες”.

Στη συνέχεια, θα μπορεί κανείς να δει το Steam να… επιπλέει μπροστά του, σχεδόν σαν να βρίσκονταν σε έναν σκοτεινό κινηματογράφο και αυτόν να παρουσιαζόταν στην τεράστια οθόνη του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.