Η σειρά Grimm του American McGee ήρθε στο Steam

Με το λογικότατο αντίτιμο των $9,99 μπορείς να αποκτήσεις και τα 23 επεισόδια της βασισμένης-στις-ιστορίες-των-αδελφών-Grimm σειράς adventure του American McGee.grimm_american_mcgee_002.jpg

Μπορεί μετά από κάποιες αποτυχημένες εμπορικά προσπάθειες το όνομα του American McGee να έχει περάσει σε μια σχετική αφάνεια, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως έχει χάσει και την δική του χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη σκοτεινή οπτική, που χαρακτηρίζει όλους τους τίτλους που παίρνουν απο τα χεράκια του. Ίσως χαρακτηριστικότερη όλων – αν και μάλλον μετά τα δυο Alice – η τελευταία σειρά των Grimm.

Πρόκειται για μια σειρά μικρών adventures, που παρουσιάζονται ως αυτοτελείς ιστορίες, βασισμένες στα κλασσικά παραμύθια των αδελφών Grimm. Στα ίδια, δηλαδή, που βασίζονται και οι… περισσότερες ταινίες της Disney. Με τη διαφορά πως οι δικές του εκδοχές των ιστοριών παραμένουν πιο πιστές στην αρχική, σκοτεινή και μακάβρια μορφή των ιστοριών των αδελφών Grimm, και ο ίδιος δεν προσπαθεί να τις αλλοιώσει και… εμπλουτίσει με χαριτωμένα ζωάκια για να ταιριάζουν καλύτερα σε παιδικές ηλικίες.

grimm_american_mcgee_003.jpg

Όλη η σειρά είναι πια διαθέσιμη μέσα από το Steam, δηλώνοντας συμβατή με Windows PCs, για το συνολικό κόστος των, παρά ένα σεντ, $10. Δηλαδής, “$9,99”. Αν κανείς θέλει να αποκτήσει τις ιστορίες αυτόνομα, θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα και από τα διπλάσια για το σύνολο τους, αφού μιλάμε για 23 επεισόδια, που αυτόνομα διατίθονται για ένα δολλαριάκι το καθένα. Από τη μια έχεις $10, από την άλλη σχεδόν $23, άρα… καλύτερα πακέτο!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.