Διορθώθηκε το single player του Metal Gear Rising: Revengeance

Όσοι αγόρασαν το Metal Gear Rising: Revengeance για PC, είδαν πως ενώ ο τίτλος είναι single player, απαιτούσε πρόσβαση στο Internet. Συνεχώς. Τώρα, το πρόβλημα διορθώθηκε.metal_gear_rising_revengeance_005.jpg

Όπως είχαμε αναφέρει, η απαίτηση του Metal Gear Rising: Revengeance στην έκδοση για PC δεν ήταν κάποιας μορφής προστασία, και δεν τοποθετήθηκε ηθελημένα στον τίτλο από τους δημιουργούς του. Ήταν ένα bug, ένα πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να διορθωθεί. Και μόλις διορθώθηκε.

Όποιος κατεβάσει τον τίτλο από εδώ και πέρα, θα έχει στα χέρια του την διορθωμένη έκδοση, οπότε δεν αναμένεται πως θα συναντήσει κάποιο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι μπορούν να κατεβάσουν ένα patch, το οποίο αφαιρεί τις… ανεξήγητες απαιτήσεις του για online πρόσβαση.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.