Δεν έχει offline για το MGS: Revengeance στα PC

Η κυκλοφορία του Metal Gear Rising: Revengeance στα PCs μέσω Steam δυστυχώς συνοδεύτηκε και από ένα γελοίο πρόβλημα: ενώ ο τίτλος είναι single player, απαιτεί την ύπαρξη σύνδεσης “για να παίξει”. Και είναι γελοίο διότι μάλλον… έγινε κατά λάθος!Metal Gear Rising - Revengeance

Ναι, με αυτό εννοούμε πως δεν πρόκειται για κάποιου είδους προστασία, δεν πρόκειται για αυτό που θα λέγαμε “κλείδωμα”, και μάλλον δεν πρόκειται καν για κάποια προσπάθεια από πλευράς των δημιουργών του να… παρατηρούν εξ’ αποστάσεως τους gamers. Τσου.

Μάλλον έγινε κατά λάθος!

Και αυτό διότι, όπως αποκρυπτογράφησε ο χρήστης του NeoGAF, Guess Who (ναι, αυτό είναι το ψευδόνυμο του), ο τίτλος δεν “καλεί” ρουτίνες DRM του Steam, απλά μάλλον του δίνει κάποια λανθασμένη εντολή με αποτέλεσμα “να μένει online”.

Οπότε, λογικά… αναμείνατε patch!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.