Για πάντα Αυτοκράτορες στο The Elder Scrolls Online

Λίγοι και εκλεκτοί στον κόσμο του The Elder Scrolls Online θα βαφτίζονται “Αυτοκράτορες”, αν το αξίζουν, αποκτώντας μοναδικές δυνατότητες σε σχέση με τους συμπαίκτες τους. Για πάντα!The_Elder_Scrolls_Online_001

Για την ακρίβεια, κάποιοι παίκτες, που θα ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους κατά τις ομαδικές επιδρομές κατά του… θρόνου στον κόσμο του παιχνιδιού, θα βαφτίζονται “αυτοκράτορες”, όπως-λέμε-“Emperors”, και θα αποκτούν ξεχωριστές δυνατότητες – τις οποίες, μάλιστα, θα διατηρούν για πάντα!

Αρκεί, επειδή φυσικά μιλάμε για παιχνίδι, να έχουν τους περισσότερους πόντους απο όλους τους άλλους, στο τέλος μιας επίθεσης.

Από εκεί και έπειτα, θα διατηρούν τις ξεχωριστές δυνατότητες που τους χαρίζει ο τίτλος, μέχρι να αποφασίσουν να παρατήσουν το παιχνίδι. Με άλλα λόγια, για πάντα. Δεν θα “μηδενίζονται” ποτέ.

Εξαίρεση στον κανόνα, πως όταν χάνουν πόντους, θα χάνεται και τμήμα της αποτελεσματικότητας αυτών των δυνατοτήτων – αλλά, όπως είπαμε, δεν θα “χάνονται” απόλυτα ποτέ.

Ody's thoughts

Αν μη τι άλλο, πρωτότυπη ιδέα, που δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναδεί σε παιχνίδι του είδους, αφού τα περισσότερα προσπαθούν πάντα να διατηρούν όλους τους παίκτες στα ίδια επίπεδα, χωρίς να ξεχωρίζει κάνεις απλά για να μην… ζηλεύουν οι υπόλοιποι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.