Αύριο διαθέσιμο το adventure της Double Fine, Broken Age

Ο Tim Schaffer και η Double Fine επιστρέφουν στον κόσμο των adventures μετά από… δεκαετίες με το Broken Age, αρχικά γνωστό ως “Double Fine Adventure”, το πρώτο τμήμα του οποίου θα κυκλοφορήσει… αύριο!double_fine_broken_age_001.jpg

Ήσουν και εσύ ανάμεσα σε αυτούς που είχαν πιστέψει στο όνειρο του Tim Schaffer για ένα σύγχρονο adventure, μια παραγωγή που πραγματικά να συγκρίνεται με άλλα παιχνίδια άλλων κατηγοριών, ένα project ικανό να εκμηδενίσει τα άλλα του είδους; Τότε, θα είσαι ανάμεσα σε όσους τυχερούς θα έχουν προνομιακή πρόσβαση στο πρώτο adventure του Tim εδώ και περίπου 15 χρόνια, που θα κυκλοφορήσει αύριο, ειδικά για… εσένα και όποιον άλλο “τα έσκασε” μαζί σου!

double_fine_broken_age_002.jpg

Όπως ανακοίνωσε η Double Fine, στις 14 του μήνα, το οποίο τυχαίνει να είναι αύριο, κυκλοφορεί το Double Fine Adventure, τώρα πια γνωστό ως Broken Age, αποκλειστικά, όμως, για όσους είχαν βοηθήσει στη χρηματοδότηση του μέσα από τον Kickstarter.

Το πότε θα το δούμε οι υπόλοιποι θα ανακοινωθεί παράλληλα με την αρχική αυτή κυκλοφορία του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.