Αργεί το streaming για το Xbox One

Και ενώ οι κάτοχοι του PlayStation 4 έχουνε μπουκώσει το twitch με βιντεάκια απο τα παιχνίδια που παίζουν σε αυτό, όσοι προτίμησαν το Xbox One ακόμη περιμένουν πότε η Microsoft θα παράσχει την αντίστοιχη δυνατότητα streaming στη δική της κονσόλα.xbox 360 002

Τόσο το PlayStation 4 όσο και το Xbox One επιτρέπουν στους κατόχους τους να ανεβάζουν στην υπηρεσία Twitch video με τα κατορθώματά τους μέσα στα παιχνίδια που παίζουν. Ή, μάλλον, αυτό συμβαίνει θεωρητικά.

Πρακτικά, από τις δύο κονσόλες, η μόνη στην οποία λειτουργεί αυτή δυνατότητα είναι το PlayStation 4. Αν και η Microsoft είχε ανακοινώσει πως αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει και θα είναι λειτουργική και στο Xbox One στους πρώτους μήνες της ύπαρξης του, για την ώρα άκομη αγνοείται.

Το PS4 θα διαθέτει εξειδικευμένο hardware για κωδικοποίηση και upload-streaming videos του χρήστη

Η επίσημη γραμμή του ίδιου του Twitch είναι πως δεν έχει κάποια ενημέρωση από πλευράς Microsoft για το πότε θα ενεργοποιηθεί αυτή δυνατότητα στην κονσόλα της. “Περιμένετε λίγους μήνες ακόμα. Αν μάθουμε νωρίτερα, θα σας ενημερώσουμε”, ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της υπηρεσίας στο twitter.

Από την άλλη, η ίδια η Microsoft έχει δηλώσει πως ετοιμάζει την υπηρεσία για διάθεση μέσα στους επόμενους μήνες, όποτέ, λογικά, αυτή την στιγμή θα βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.