Όργιο φημολογίας γύρω από το Xbox One

Ζουμερές πληροφορίες, αν και δυστυχώς όχι τόσο καλές για τους Έλληνες gamers…
Βροχή από φήμες και επικείμενες ανακοινώσεις γύρω από το Xbox One ήρθαν στην επιφάνεια χάρη, κυρίως, σε διαρροές μέσα από το forum του Neogaf, αλλά και πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το γνωστό site The Verge.

Καταρχήν, τα νέα δεν φαίνεται να είναι καλά για τους Έλληνες gamers, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τη χώρα μας να είναι στο τελευταίο “κύμα” διάθεσης της κονσόλας, το οποίο τοποθετείται χρονικά μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο. Όπως φαίνεται, η Microsoft εκτιμά ότι η αγορά της Ελλάδας είναι αφενός πολύ μικρή και αφετέρου ασύμφορη για να της αποδώσει τα κέρδη που υπολογίζει, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Σε συνάρτηση με αυτή την καθυστέρηση, φημολογείται ότι θα επακολουήσει μια φθηνότερη έκδοση του Xbox One χωρίς σκληρό δίσκο, η οποία θα κοστίζει 400 ευρώ/δολλάρια. Ίσως η καθυστέρηση της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες χώρες να συμπέσει με την κυκλοφορία της οικονομικότερης έκδοσης. Παράλληλα υπάρχει και φημολογία για κυκλοφορία κονσόλας χωρίς Blu-ray, η οποία θα βασίζεται αποκλειστικά στα downloads μέσω Xbox Live.

titanfall-xbox

Αντιθέτως, δυο πλουσιότερες εκδόσεις/πακέτα αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα: καταρχάς μια deluxe κονσόλα σε λευκό χρώμα και δίσκο 1ΤΒ, αλλά και ένα bundle με το Titanfall και την κονσόλα/controller χρωματισμένα ανάλογα, στο ύφος του παιχνιδιού – και πραγματικά φαίνεται θαυμάσια!

Άλλες φημολογίες θέλουν τη διάθεση του Forza Horizon 2 εντός της χρονιάς, ενώ αργότερα μέσα στο 2014 θα δούμε ένα remake του Halo 2 με την επωνυμία Anniversary Edition, κατά το Νοέμβριο του ’14. Τέλος, μέσα στο 2015 αναμένουμε το Fable Legends, μάλλον με συμβατότητα με Kinect, ενώ εικάζεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη του επόμενου Gears Of War από

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.