Το Magic The Gathering πιθανότατα σε ταινία..!

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές πιθανότατα το ευρέως γνωστό παιχνίδι καρτών της Hasbro να βγει σε ταινία!Magic_The_Gathering_003.jpg

Το Magic The Gathering είναι ίσως το πιο διάσημο παιχνίδι καρτών & στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 1993, απο τότε συνεχίζει δυναμικά την πορεία του με καινούριες κάρτες και πολλά τουρνουά ανα τον κόσμο. Πηγές αναφέρουν λοιπόν πως η εταιρία FOX έχει αγοράσει τα δικαιώματα ώστε να μεταφέρει το franchice σε ταινία.

Magic_The_Gathering_001.jpg

Ένας απ τους ανθρώπους που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ταινία θα είναι ο Simon Kinsberg ο άνθρωπος πίσω απο το Jumper, Mr. & Mrs. Smith και X-Men: Days of Future Past (που αναμένουμε στο πολύ κοντινό μέλλον).

Magic_The_Gathering_004.jpg

Ο DrGreem λέει..:
Η μεταφορά του παιχνιδιού σε ταινία είναι ένα μεγάλο βήμα το οποίο αν γίνει σωστά μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες στο παιχνίδι και να το κάνει ακόμα πιο γνωστό.

  • e4rthw0rm

    Θα μπορουσα να ισχυριστω οτι το εγχειρημα δειχνει να ειναι ‘πατατα’, πριν καν ξεκινησει, αλλα στο κατω-κατω ακομα και τα transformers ασχετα με το αν αρεσαν ή οχι, ηταν κατι το οποιο καταφερε να ‘δουλεψει’ στη μεγαλη οθονη. Οποτε απλα θα περιμενω, και οταν βγει τα ξαναλεμε. Το ιδιο ισχυει και για το world of warcraft αλλα και για τα χελωνονιντζακια…