Σπάνιο παιχνίδι του NES μοσχοπουλιέται στο eBay

100 χιλιαρικάκια τσίμπησε ο τυχερός κάτοχός του!
nes-world-championships
Τα παλιά retro games των κονσολών του 20ου αιώνα είναι γνωστό ότι αποτελούν περιζήτητο είδος στις διαδικτυακές δημοπρασίες του eBay. Ένα πολύ εντυπωσιακό παράδειγμα ήταν η πώληση, την περασμένη εβδομάδα, ενός σπάνιου συλλεκτικού cartidge του παιχνιδιού Nintendo World Championships για την κονσόλα NES.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κυκλοφόρσηε ποτέ μαζικά. Επρόκειτο για ένα ειδικό παιχνίδι που προοριζόταν για διαγωνισμό του θρυλικού αμερικανικού περιοδικού Nintendo Power, το 1990. Περιείχε συγκεκριμένες πίστες από τρία δημοφιλή παιχνίδια του Nintendo Entertainment System – Mario Bros, Rad Racer και Tetris. Μόνο 116 cartidges του συγκεκριμένου παιχνιδιού παρήχθησαν, 26 εκ των οποίων σε χρυσαφένιο περίβλημα, τα οποία είναι και τα πιο δυσεύρετα. Ένα από αυτά πωλήθηκε την περασμένη εβδομάδα αντί $99,902!

Ηθικό διδαγμα: μην πετάτε τίποτε, δεν ξέρετε ποτέ την αξία που θα αποκτήσει με το χρόνο!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.