Καινούρια και ευκολότερη beta του Steam OS

Υποστηρίζει dual boot και περισσότερα configurations, μεταξύ άλλων.
Μπορεί η πρώτη beta έκδοση του Steam OS να ήταν ολίγον παλουκάκι στην εγκατάστασή της, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα διορθώθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η καινούρια beta του Steam OS διαθέτει πλέον καινούρια ρουτίνα εγκατάστασης, καθιστώντας ευκολότερο το installation. Επίσης, τώρα πλέον υποστηρίζονται και mainboards με BIOS, όχι μόνο τα μοντέρνα με UEFI. Έτσι τώρα πια μπορεί περισσότερος κόσμος να δοκιμάζει το νέο gaming OS, ακόμη κι αν έχει σχετικά παλιό hardware.

Το πιο ενδιαφέρον είναι σαφώς ότι τώρα επιτρέπεται το dual boot, ώστε να δοκιμάσετε το Steam OS μαζί με τα Windows, στο ίδιο σύστημα και να συγκρίνετε την εμπειρία. Ήδη υποστηρίζονται κάρτες τόσο Nvidia, όσο και AMD, οπότε δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι να το καθυστερείτε!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.