Έρχονται mobile games από τη Nintendo!

Μήπως έβαλαν τελικά μυαλό και συνειδητοποίησαν τι συμβαίνει στον έξω κόσμο;
Σύμφωνα με αναφορά Ιαπωνικής επιχειρηματικής εφημερίδας, η Nintendo σχεδιάζει την παραγωγή και διάθεση mobile mini games, τα οποία θα τρέχουν στις δημοφιλείς πλατφόρμες smartphones και tablets. Σε πρώτη φάση, τουλάχιστον, τα συγκεκριμένα παιχνίδια δε θα είναι πλήρεις τίτλοι και διασκευές γνωστών και επιτυχημένων originals, αλλά demos για το 3DS, τα οποία θα δίνουν μια ευκαιρία να προγευτεί κανείς το gameplay και στη συνέχεια, αν θέλει, να αγοράσει το παιχνίδι για τη φορητή κονσόλα της Nintendo.

Έτσι, δεν πρέπει να αναμένουμε σύντομα τίτλους όπως Metroid, Mario Bros, Megaman κλπ, κλπ, στα iPhones ή στα Android smartphones. Όπως επισημαίνεται, κάτι τέτοιο ίσως να μην ήταν καν αρκετό για να αναστρέψει τη φθίνουσα πορεία της εταιρείας, η οποία έχει χάσει το τρένο του online multiplayer και τα έχει κάνει μαντάρα με τις επιλογές της, ειδικά αναφορικά με το Wii U. Μάλλον θα χρειαστεί στροφή 180 μοιρών, ΄σοον αφορά τη νοοτροπία και τη στρατηγική της Nintendo, για να μπορέσει να επιβιώσει μέσα στη δεκαετία!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.