Φόρτισε το κινητό σου με… Τη Δύναμη;!

Φωτόσπαθα: gadgets υψηλής τεχνολογίας βγαλμένα από το μέλλον που σου επιτρέπουν να κόβεις κομματάκια τους αντιπάλους σου, να λυώνεις μεταλλικές επιφάνειες σαν βούτυρο και, τώρα πια, να… φορτίζεις το κινητό σου!Lightsaber_Charger_002.jpg

Εντάξει, χρειαζόμαστε χρονιά άκομη μεχρί να δούμε το πρώτο λειτουργικό φωτόσπαθο, και ακόμη και τότε, ο μοναδικός σκοπός ύπαρξης του θα είναι για να μπορούμε και εμείς να νιώσουμε σαν τους πρωταγωνιστές της σειράς Star Wars. Όχι τίποτε άλλο, μπορεί να έχει πρακτικές χρήσεις, άλλά είναι και αρκετά επικίνδυνο να μπορούμε κάποτε να κρατάμε στα χέρια μας μια… χατζάρα φτιαγμένη από υγρό φως που να μας επιτρέπει να ξεκοιλιάσουμε όποιον συναντούμε. Ως… φορτιστής, όμως; Δεν θα ηταν μια χαρα φορτιστής;

Lightsaber_Charger_005.jpg

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκαν οι δημιουργοί του STAR WARS Darth Vader Lightsaber Portable Battery Charger (πάμε στοίχημα πως ο ξάδερφος αυτού που το ονόμασε δίνει ονόματα στην σειρά παιχνιδιών Street Fighter), το οποίο δείχνει σαν φωτόσπαθο, μοιάζει σαν φωτόσπαθο, για την ακρίβεια, είναι πιστή ρέπλικα της λαβής του φωτόσπαθου του Darth Vader, αλλά, λυπούμεθα που θα σε απογοητεύσουμε, δεν λειτουργεί ως φωτόσπαθο, αλλά μονο ως φορτιστής.

Αν, λοιπόν, θέλεις να έχεις πάντα μια καβάτζα για το κινητό σου, για να μην ξεμείνεις στη μέση του μπλαμπλά επάνω στο βουνό, αποτελεί μια καλή – αν και κομματάκια άβολη, λόγω σχήματος και μεγέθους – εναλλακτική μπαταρία για αυτό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.