Φτιάξε και εσύ κινητό με Windows Phone. Πλήηηηηζ!

Φήμες θέλουν την Microsoft να έχει φτάσει στο σημείο σχεδόν ένα… παρακαλάει τις άλλες εταιρείες να δημιουργήσουν κινητά με το δικό της λειτουργικό σύστημα, Windows Phone.HTC windows phone

Η Microsoft δεν θέλει να είναι η μόνη εταιρία που δημιουργεί κινητά με τα δικά της Windows Phone, αφού κάτι τέτοιο παραπέμπει ως ένα σημείο και στην… δική μας παροιμία, “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει”! Για να αναγνωριστεί η αξία των Windows Phone, πρέπει και να τα χρησιμοποιεί και κάποιος άλλος πέρα από τον δημιουργό τους. Και αυτός ο άλλος, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με τον Eldar Murtazin του Mobile Review, η Microsoft όχι μόνο αναγνωρίζει το πρόβλημα, αλλά προσπαθεί και να το αντιμετωπίσει με το μοναδικό τρόπο που η ίδια γνωρίζει πάρα πολύ καλά: με χρήματα! Κατά τον ίδιο, η Microsoft έχει προτείνει να… βοηθήσει τις άλλες μεγάλες εταιρίες κατασκευής smartphones να… δουν το φως το αληθινό, δημιουργώντας μοντέλα με το δικό της λειτουργικό σύστημα, παρέχοντας τους και μια σχετική χρηματική υποστήριξη.

Κατά τον ίδιο, λοιπόν, η Microsoft έχει κάνει προσφορά στην Samsung να της παράσχει μέχρι και 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, στην Huawei για 600 εκατομμύρια δολάρια και στη Sony για 500 εκατομμύρια δολάρια, ελπίζοντας να της πείσει να δημιουργήσουν νέα μοντέλα με Windows Phone ανάμεσα στις υπόλοιπες προτάσεις τους – όπου εξακολουθεί να κυριαρχεί το Android.

Φυσικά, μιλάμε πάντα για φήμες, και τίποτα από αυτά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί – τουλάχιστον για την ώρα. Δεν φαίνονται, όμως, και τόσο απίθανες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.