Το Moto X έρχεται… στα μέρη μας!

Το κορυφαίο smartphone των Google και Motorola έρχεται επιτέλους και στην Ευρώπη.Moto_X_002.jpg

Το Moto X είναι κατά κοινή ομολογία ένα τα καλύτερα smartphones με Android, μια καλοσχεδιασμένη συσκευή που ακόμη και όταν δεν υπερτερεί σε χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω του ότι αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πακέτο. Δυστυχώς, όμως, μέχρι και τώρα αποτελούσε προνόμιο των Αμερικανών και μόνο. Μέχρι τώρα.

Επιτέλους, το Moto X έρχεται και προς τα μέρη μας, και μάλιστα σε αρκετά κοντινή τιμή με αυτήν που χαίρονται οι Αμερικανοί. Όχι, όμως, πως δεν είναι και λιγάκι τσιμπημένη, αφού σε Γαλλία και Γερμανία διατίθεται για €429 εδώ στην Αγγλία για £380.

moto x 001

Ή, μάλλον, θα διατίθεται, αφού ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η κυκλοφορία του, που αναμένεται τον Φεβρουάριο.

Αυτά, σύμφωνα με το CNET, που… κάτι θα ξέρει για να τα λέει!

Αν, λοιπόν, ήθελες ένα νέο smartphone, που να συνδυάζει πλήθος δυνατοτήτων με όμορφη σχεδίαση, και ταυτόχρονα να αποτελεί, κατά την ίδια την Google, το απόλυτο πρότυπο για το πως πρέπει να είναι μια συσκευή του είδους με Android, εδώ είσαι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.