Τα Galaxy Tab γίνονται επαγγελματικά

Οι σειρές Galaxy Tab και Galaxy Note της Samsung δεν χρειάζονται ιδιαίτερη εισαγωγή. Αμφότερες μόλις απέκτησαν όχι μόνο νέα, αλλά και… μεγάλα – από κάθε άποψη – μέλη.galaxy_tabpro.jpg

Και τα δυο “παίζουν” σε μέγεθος 12,2”, και ακούνε στα ονόματα Galaxy NotePRO και Galaxy TabPRO. Και τα δυο έχουν οθόνες WQXGA με ανάλυση 2560 x 1600.

Όσο για τις διαφορές τους, το NotePRO θα διαθέτει και ένα νέο S Pen, το “πενάκι” που συνοδεύει και τα μικρότερα αδελφάκια του, ενώ το TabPRO θα “παίζει” και σε μικρότερα μεγέθη – 10,1” και 8,4”.

galaxy_notepro.jpg

Ανανεωμένο θα είναι και το περιβάλλον τους, που επεκτείνει την πολυ-παραθυρική λογική που η Samsung είχε φέρει στο μια-εφαρμογή-τη-φορά Android, ενώ νέο είναι και το… ονοματάκι του – MagazineUX. Όπως έδειξε η Samsung, θα μπορεί να χωρίζει την επιφάνεια της οθόνης σε τέσσερα τμήματα, απεικονίζοντας στο καθένα μια διαφορετική εφαρμογή.

Όπως σημειώνει το Gizmodo, μαζί με αυτό θα δούμε και… μπόλικο “premium” συνοδευτικό λογισμικό, με ονόματα όπως Bitcasa, Dropbox, Evernote, LinkedIn, Sketchbook Pro κ.ά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.