Με $415 αποκτάς το δικό σου… ιπτάμενο drone!

Σου αρέσει η ιδέα του να έχεις ένα φθηνό, απόλυτα ελεγχόμενο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι, με το οποίο να μπορείς να μπανίζεις τη γειτόνισσα με την κάμερά σου; Σου βάλαμε ιδέες τώρα, έτσι;airdroids_pocket_drone_002.jpg

Τα ιπτάμενα drones του σήμερα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: καλά αλλά πανάκριβα και παιδικά παιχνιδάκια. Η πρόταση της Pocket Drones μάλλον κινείται κάπου αναμέσα, αποτελώντας ένα σοβαρό μοντέλο, που όμως δεν θα κοστίζει πέντε μισθούς.

Αντί να Σε σκοτίζουμε με λεπτομέρειες, αρκεί να σου πούμε ότι θα μπορεί να μεταφέρει και φορτία βάρους μέχρι όσο και μια GoPro. Ναι, όπως λέμε “εκείνες τις κάμερες που χρησιμοποιούν συχνά όσοι ασχολούνται με το extreme sports για να μας δείχνουν βιντεάκια από την δίκη τους οπτική”.

airdroids_pocket_drone_001.jpg

Ody's thoughts

Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για να μπανίζεις τη γειτόνισσα. Το είπαμε, δεν το είπαμε;

Για περισσότερες πληροφορίες, κλικ στην πηγή μας. Η σελίδα του project στο Kickstarter, πάντως, βόσκει προς τα εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.