Και έξυπνα ρολόγια και ακουστικά από την Intel

Πέρα από τους επεξεργαστές και, γενικότερα, αυτό που θα λέγαμε… “hardware για όσους ενδιαφέρονται για το hardware”, η Intel έκανε και δυο άκρως καταναλωτικές προτάσεις στη CES. Αμφότερες… φοριούνται!intel_jarvis_001.jpg

Η πρώτη από αυτές είναι ένα έξυπνο ρολόι, που από ό,τι φαίνεται αποτελεί μια απόλυτα αυτόνομη συσκευή – δεν απαιτεί π.χ. τη σύνδεση με κινητό για τις λειτουργίες του. Και αυτές ακριβώς οι “λειτουργίες” εμπεριέχουν σχεδόν… ό,τι θα περίμενε κανείς από ένα σύγχρονο κινητό – από το να ελέγχει ραντεβού και να διαχειρίζεται υποχρεώσεις μέχρι, για δες, να παίρνει τηλέφωνα.

Ody's thoughts

Για Angry Birds, δεν ξέρουμε.

Μαζί με αυτό ήρθε και η πρωτότυπη απάντηση της σε… Siri, Google Now αλλά και Google Glass! Ακούει στο όνομα Jarvis και είναι ένα έξυπνο… ακουστικό, που “επικοινωνεί” με το χρήστη καθαρά φωνητικά: του δίνεις εντολές και αυτό σου απαντά. Οθόνη, πουθενά!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.