Αντίο gamers, hello DJs για τη Razer

Η γνωστή κυρίως-για-τα-mice-της Razer, τα προϊόντα της οποίας μέχρι πρόσφατα απευθύνονταν κατά 99,9% στον παθιασμένο gamer, τώρα “το γυρίζει” στον ποιοτικό ήχο στοχεύοντας στους… DJs;!
razer_adaro_Stereo_001.jpg

Tέσσερα νέα μοντέλα ακουστικών παρουσίασε η Razer, και… κανένα δεν απευθύνεται σε εσένα – εκτός αν δηλώνεις DJ η μουσικόφιλος.

Πρόκειται για τα DJ Analog Headphones, Wireless Bluetooth Headphones, Stereo Analog Headphones και Adaro In-Ear Analog, και μόνο απο το όνομα του καθενός μάλλον μπορείς να καταλάβεις “που διαφέρουν”.

Το σημαντικότερο που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει μάλλον δεν είναι το όνομα τους και τα όποια χαρακτηριστικά τους, αλλά το ότι πιθανότατα βρίσκονται εκτός το budget σου. Το οικονομικότερο μοντέλο ξεκινά από τα $79.99, και το ακριβότερο φτάνει ένα σεντ κάτω από τα $200. ξέρεις, δηλαδή, $199.99.

Ody's thoughts

Ελπίζουμε να νιώθεις καλύτερα, τώρα που το νούμερο είναι μικρότερο κατά ένα σεντ. Τρέχα να τ αγοράσεις! Όλα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.