Ανθεκτικό αλλά και… υγιεινό το νέο σκληρό γυαλί της Corning

Η δημιουργός του Gorilla Glass ανακοίνωσε πως θα διαθέσει εύκαμπτη εκδοχή του πασίγνωστου σκληρού γυαλιού της. Αυτή, όμως, ήταν η… προηγούμενη ανακοίνωση! Το νέο της γυαλί αντέχει όχι μόνο στις κακουχίες, αλλά και στα… μικρόβια!gorilla-glass-3d.jpg

Έρευνες έχουν εντοπίσει περισσότερα βακτηρίδια σε οθόνες ακουστικών από ό,τι σε… καπάκια τουαλετών, και η Corning, δημιουργός του Gorilla Glass – που “φοριέται” από τα περισσότερα high-end smartphones και tablets – δεν θα μπορούσε να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια! Έτσι, τώρα, έχει έτοιμη τη λύση. Ή, έστω, μια λύση. Μια ως-ένα-σημείο λύση.

Το νέο της αντι-μικροβιακό γυαλί υπόσχεται πως θα μπορεί να περιορίσει την εξάπλωση μούχλας, μυκήτων, μικροβίων κ.λπ., για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Ody's thoughts

Με άλλα λόγια, δεν έχει φάση “είναι καθαρό τώρα, μα σε πέντε μήνες σου γίνονται πράσινα και σου πέφτουν τα αυτιά”. Καθαρό για μια ζωή. Τρίζει από καθαριότητα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.