Ο πρωτοποριακός φορητός φορτιστής “Jump” απλά… τα σπάει!

Ένα φιλόδοξο και απ’ ότι φαίνεται πετυχημένο σχέδιο ξεκίνησε από την Native Union και αφορά τον “έξυπνο” φορτιστή για smartphones, Jump.jump_charger.jpg

Η εταιρία Native Union, λοιπόν, ξεκίνησε μια καμπάνια στο Kickstarter που αφορά έναν καινοτόμο φορτιστή για κινητό. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από παραπλήσιες πρότάσεις είναι το ότι διαθέτει μια μπαταρία 800mAH η οποία φορτίζει παράλληλα με το smartphone: αφού έχεις βάλει φορτιστή και κινητό στην πρίζα, να φορτίζουν, μόλις το κινητό “γεμίσει”, η φόρτιση συνεχίζει, με την ενέργεια να ανακατευθύνεται στην μπαταρία του Jump.

Το μέγεθος του είναι πολύ μικρό και τα καλώδια διπλώνονται πολύ εύκολα – είναι σχεδιασμένο ώστε να “τυλίγονται” στο σώμα του δίχως να… προεξέχουν. Διαθέτει δύο εκδόσεις, για iPhone5 και άνω με υποδοχή lightning ή Micro USB για “όλα τα υπόλοιπα”. Πρόσθεσε στη συνταγή και το βάρος, που… δεν ξεπερνάει το βάρος 2 μπαταριών τύπου AA, και έχεις ένα προϊόν με μάλλον δεδομένη την επιτυχία.

Η τιμή του θα είναι γύρω στα 50$ αλλά αν επισκεφτείς τώρα στην ιστοσελίδα του στο Kickstarter ΕΔΩ μπορείς να το αγοράσεις στα 45$!