5% μείωση προσωπικού και για την Intel

Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η πτώση των PCs, και να που και η Intel αναγκάζεται να μειώσει το προσωπικό της κατά 5%.intel3dlogo

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος του έτους, δυστυχώς, 5% των εργαζομένων της δεν θα βρίσκεται πια στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της, Chris Krauter, όπως γράφει το Reuters, η απόφαση αποτελεί κομμάτι των προσπαθειών της εταιρείας εξισορρόπησης του ανθρώπινου δυναμικού της με τις εργασιακές ανάγκες της, αν και στην πραγματικότητα αυτό μάλλον είναι ένας πιο ευγενικός τρόπος να πει “δεν σας χρειαζόμαστε πια, αντίο”.

Τα μαντάτα έρχονται στη χειρότερη χρονιά των PCs, με τις πωλήσεις τους να… ξύνουν τον πάτο του βαρελιού, ενώ smartphones και tablets… επιπλέουν. Ή Intel παραδοσιακά δραστηριοποιούνταν κυρίως στον χώρο των PCs, οπότε μια ανακατανομή του δυναμικού της μάλλον ήταν αναπόφευκτη. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει, δυστυχώς, μαζικές απολύσεις.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.