Τα προϊόντα ασφαλείας McAfee αλλάζουν όνομα

Ίσως φταίνε οι περιπέτειες του αρχικού δημιουργού τους, η εικόνα που δείχνει στον κόσμο, ή απλά η Intel… βαρέθηκε να τον ακούει να παραπονιέται και αποφάσισε να τους αλλάξει όνομα. Πάντως, προϊόντα ασφαλείας από αυτήν με τη “στάμπα” McAfee, τέλος.mcafee_and_intel_company_logo.jpg

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε επίσημα στην CES, τα προϊόντα με το ονοματάκι του McAfee αλλάζουν όνομα, και από εδώ και πέρα θα εντάσσονται στην γενικότερη οικογένεια Intel Security.

Κατά τα άλλα, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας τους, αλλά και ανάπτυξης τους, δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά πράγματα. Οι εργαζόμενοι σε αυτά θα συνεχίσουν να αποτελούν παρακλάδι της Intel, και να συνεργάζονται με όσους βρίσκονται σε διαφορετικά τμήματα της με στόχο την δημιουργία των καλύτερων δυνατών λύσεων ασφαλείας στον πλανήτη.

mcafee.jpg

Στην άλλη άκρη, ο ίδιος ο McAfee δήλωσε στο BBC, κατόπιν της μετονομασίας, πως ευγνωμονεί την Intel που επιτέλους τον απάλλαξε από τον… τραγικό συσχετισμό με το… χειρότερο λογισμικό του πλανήτη!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.