Τέλος και για τα Security Essentials στα Windows XP

Στις 8 Απριλίου δεν σταματά μόνο η διάθεση updates ασφαλείας για τα Windows XP από πλευράς Microsoft, αλλά και η διάθεση της σουίτας ασφάλειας της εταιρείας, Security Essential, για το… γερασμένο λειτουργικό της σύστημα.Windows_XP_001.jpg

Πιέζοντας ακόμη περισσότερο τους χρήστες να αναβαθμίσουν σε μια νεότερη έκδοση των Windows, η Microsoft ανακοίνωσε πως παράλληλα με τα updates ασφαλείας, θα σταματήσει και την διάθεση της σουίτας Security Essentials για τα… παλιά-μα-πάντα-αγαπημένα Windows XP. Που, όλως περιέργως, παρά το ότι κυκλοφορούν εδώ και περισσότερο από… μια δεκαετία, παραμένουν αρκετά δημοφιλή.

Ody's thoughts

Πλησιάζει ο καιρός για την αναπόφευκτη αναβάθμιση, λοιπόν, Μπάμπη. Θέλεις δεν θέλεις.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • e4rthw0rm

    Προβλεπω ποσοστο αναβαθμισης 0,01% εξ’ αιτιας της πιεσης που ασκει η Microsoft! Στο κατω κατω, ξερω ανθρωπους που αντιστοιχα χρησιμοποιουν ακομα Windows 98 (!), απλα και μονο επειδη ‘αυτα θελουν’, ασχετως (μη) υποστηριξης απο την εταιρια.
    Τωρα για τρυπες ασφαλειας κλπ κλπ, η πλειοψηφεια δυστυχως δεν ενδιαφερεται…

  • Αλέξανδρος Ανδριώτης

    Κι έκανα μια χαρά ότι θα τα αποσύρουν μια και καλή, διαβάζοντας τον τίτλο… αλλά που τέτοια τύχη!