Προσιτό Steam Machine από τη CyberPowerPC

Αυτό, ναι: μπορεί να “πάει κόντρα” στις κονσόλες. Λέμε τώρα. Τουλάχιστον, είναι οικονομικό. Λέμε τώρα.cyberpowerpc_steam_machine.jpg

Μια ρεαλιστική και προσγειωμένη, όσον αφορά στο κόστος, πρόταση στη νέα κατηγορία των Steam Machines, μας έρχεται από την CyberPowerPC. Έμφαση στο “προσιτό” της υπόθεσης.

Βασισμένο σε έναν AMD A6-6400K στα 3,9GHz με τη συνοδεία συστήματος γραφικών AMD Radeon R9 270, παρεούλα με 8GBs RAM και δίσκο στα 500GBs, αποτελεί ένα καλό σύνολο, που μπορεί να παίξει ακόμη και τα πλέον πρόσφατα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για PC.

Αλλά “όχι στο max”.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι και τόσο πρόβλημα, αφού άμεσος ανταγωνιστής του δεν είναι τα άλλα PCs, μα οι κονσόλες – και μάλιστα οι σύγχρονες, οι next-gen. Αυτές “χτυπάει” με τη λογικότατη τιμή των $499, αφού τα χαρακτηριστικά του είναι αρκετά κοντά στα δικά τους.

Οι πιο απαιτητικοί θα μπορούν να αγοράσουν την μεγαλύτερη πρόταση του Steam Machine I για $699, όπου η AMD δίνει τη θέση της σε Intel και Nvidia, και “τα σωθικά” του σε έναν Core i3-4330 στα 3,5GHz και μια GeForce GTX 760. Bonus, η υποστήριξη γρηγορότερου WiFi, βάσει του πρωτοκόλλου 802.11ac αντί του 802.11 της μικρότερης έκδοσης.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.