Νέο και… ταπεινό διαφημιστικό από τη Dell

Μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείας στο χώρο της τεχνολογίας μας θυμίζει την… ταπεινή καταγωγή της!
dell_logo.jpg

Όπως και τόσα άλλα μεγάλα, σήμερα, ονόματα στο χώρο της τεχνολογίας, έτσι και η Dell ξεκίνησε… ταπεινά, με τον μοναχικό δημιουργό της να παλεύει για το δικό του όραμα. Ναι, κάποτε και ο Michael Dell, που σήμερα είναι πολυεκατομμυριούχος, βρισκόταν στην ίδια θέση με τον Mark Zuckerberg του Facebook που… Εμ… Για δες, επίσης δηλώνει πολυεκατομμυριούχος σήμερα πια!

Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως ακόμη και οι μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας του σήμερα, κάποτε ξεκίνησαν από μέσα κ σώματος, η άκομή και απο ένα άτομο, που παλεύει να καταστήσει το όνειρο του πραγματικότητα.

Όσο για το νόημα της λόγω διαφήμισης, αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για να μεγαθήριο στο χώρο της τεχνολογίας; Μάλλον έχει ως αφορμή την εκ νέου ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, με τη λογική, όπως σημειώνει και η πηγή μας, NeoWin, πως τώρα πια, όπως και κάθε άλλη εταιρεία που ξεκίνησε από το μηδέν, όπως και η ίδια η Dell είχε ξεκινήσει από το μηδέν και κατάφερε να γιγαντωθεί στο παρελθόν, έτσι και τώρα η ίδια θα έχει και πάλι ευκαιρίες για πειραματισμούς, και, κατά συνέπεια, πρωτοπορίες, αφού δεν θα πρέπει να δώσει αναφορά στους όποιους μετόχους της.

Ody's thoughts

Κοινώς, αν αφαιρέσεις την οποία… ποίηση από το διαφημιστικό, μπορεί να αποδοθεί και ως εξής: θα κάνουμε ότι μας καπνίσει, και ίσως και να μας κάτσει!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.