Η Nvidia ξεκίνησε τη διάθεση του G-Sync. Γελάστε ελεύθερα.

Η νέα τεχνολογία G-Sync της Nvidia, που υπόσχεται κίνηση… απαλή σαν βούτυρο στα παιχνίδια των PCs, είναι πια διαθέσιμη για όποιον ενδιαφέρεται.Nvidia GeForce GTX Titan - Wallpaper

Ή, μάλλον, “για όποιον… τρελό ενδιαφέρεται”, διότι πρέπει να το έχεις το κουσουράκι σου για να “της τα σκάσεις” στη συγκεκριμένη περίπτωση! Και αυτό διότι, για όποιον δεν θυμάται πως λειτουργεί η λύση της NVIDIA, ο χρήστης καλείται να ανοίξει την οθόνη του και να προσθέσει το hardware που παρέχει αυτή, με αυτό τον τρόπο ακυρώνοντας την εγγύηση του κατασκευαστή – της Asus. Και, όχι, η ίδια η NVIDIA δεν παρέχει κάποιου είδους εγγύηση ως αντικατάσταση αυτής του κατασκευαστή.

Το δε κόστος για να αγοράσει κανείς το… μαγικό μαρκούτσι της NVIDIA κυμαίνεται στα $199, ενώ μπορεί να λειτουργήσει, για την ώρα, μόνο σε μια οθόνη, στην VG248QE της Asus, που επιπλέον δεν φημίζεται για τις επιδόσεις της.

nvidialogo1

Για να κάνουμε μια σούμα, λοιπόν, μιλάμε για έναν μοναδικό τρόπο να αγοράσεις ένα εξάρτημα το οποίο λειτουργεί μόνο σε ένα μέτριο monitor, ακυρώνοντας την εγγύηση του, ενώ για το προνόμιο όλων αυτών πρέπει να πληρώσεις $200 δολάρια – παρά ένα – πλέον της αρχικής τιμής της οθόνης. Και αυτό, για να έχεις λίγο πιο ομαλή κίνηση στα παιχνίδια που παίζεις.

Ody's thoughts

Μήπως θα ήταν καλύτερα να έδινές στα 200 δολάρια εξαρχής για να πάρεις μια καλύτερη οθόνη, που μπορεί να μην σου έδειχνε τόσο ομαλή κίνηση, αλλά τουλάχιστον δεν θα… έβγαζες τα μάτια σου μαζί της; Λέω τώρα… Σκέψεις κάνω…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.