Τον Απρίλιο του 2015 τα επόμενα Windows

Οι φήμες που ήθελαν την επόμενη μεγάλη έκδοση των Windows να κυκλοφορεί το συντομότερο δυνατό επεκτείνονται όλο και περισσότερο, μιλώντας τώρα πια για κυκλοφορία τους στις αρχές του επόμενου έτους.New_Windows_Logo.jpg

Αν και ακόμη δεν την έχουμε δει, είναι ήδη γνωστά κάποια πράγματα και την επόμενη μεγάλη έκδοση των Windows. Το κωδικό της όνομά είναι Threshold, και οι φήμες ήθελαν να κυκλοφορεί το συντομότερο δυνατό, ως μια προσπάθεια της Microsoft να απομακρυνθεί από τα όχι-και-τόσο-πετυχημένα Windows 8.

Τώρα, νέες πληροφορίες θέλουν την επόμενη έκδοση να ακούει επίσημα στο όνομα Windows 9, και να κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2015. Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις θέλουν το περιβάλλον της να αποτελεί την επόμενη έκδοση αυτού που παρουσίασε η Microsoft με τα τωρινά Windows 8, του Metro, επιτρέποντας την εκτέλεση εφαρμογών σχεδιασμένων για αυτό και στο παραδοσιακό desktop των Windows.

Windows 8 001

Στο οποίο, με την ευκαιρία, να αναφέρουμε πως θα επιστρέψει και το πλήκτρο start, αφού απ’ ό,τι φαίνεται η Microsoft… έμαθε πια το μάθημα της.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως αν και δεν είναι ακόμη έτοιμα, και, λογικά, η Microsoft δεν θα έχει να δείξει κατί… λειτουργικό από το επόμενο λειτουργικό της σύστημα, τα Windows 9 και τα χαρακτηριστικά τους, τουλάχιστον ως project, ως περιγραφή, θα αποκαλυφθούν στην φετινή BUILD, σχεδόν παράλληλα με την κυκλοφορία του επόμενου μεγάλου update για τα υπάρχοντα Windows 8.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.