Η Radionomy αγόρασε το WinAmp. Κάτσε… Η… Ποιά;!

Πιθανότατα γνωρίζετε το όνομα του WinAmp, αφού ηταν και παραμένει ένας αρκετά δημοφιλής Media player. Μάλλον, όμως, δεν γνωρίζατε το όνομα της νέας κατόχου του, Radionomy. Μόλις το μάθατε. Και μόλις το αγόρασε.
WinAmp_Classic-Jimi_Hendrix.jpg

Από ότι φαίνεται, τελικά η σωτηρία του WinAmp δεν ήρθε από κάποια μεγάλη εταιρία τεχνολογίας, η γενικότερα “κάποιο όνομα που να γνωρίζαμε”, αλλά από μια εταιρεία ιντερνετικών ραδιοφωνικών σταθμών με έδρα στις Βρυξέλλες.

Radionomy.jpg

Αν και για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, και τα πάντα βασίζονται σε φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από ότι φαίνεται η προαναφερθείσα Radionomy είναι η νέα “μαμά” του winamp.

Όσο για το πως ξεκίνησαν φήμες; Διότι, απλά, το ίδιο το επίσημο site του WinAmp τώρα πια “δείχνει” προς αυτήν, και όχι προς τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, τον κάποτε κυρίαρχο πάροχο ιντερνετικής πρόσβασης της Αμερικής, AOL.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.