Η Bitspin στην παρεούλα της Google

Οι δημιουργοί ενός από τα καλύτερα ξυπνητήρια – ναι, ξυπνητήρια – ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Google.
BitSpin_Timely_002.jpg

Η ομάδα της BitSpin δεν μας εχει δώσει και πολλές εφαρμογές, αλλά αυτές που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα ξεχωρίζουν για την ευχρηστία αλλά και την εμφάνισή τους.

Ody's thoughts

Εντάξει, το παραδέχομαι, δεν γνωρίζω άλλες εφαρμογές τους πέρα απο το Timely, το γνωστό ξυπνητήρι που έχουν διαθέσει στο Google Play, και έτσι η εισαγωγή που μιλάει “για όλο το λογισμικό που μας έχουν δώσει μέχρι σήμερα μάλλον είναι κομματάκι άτοπη. Sorry! Κάτι επρεπε να γράψω, όμως , για να δικαιολογήσω το οτι τους προτίμησε η Google σε σχέση με τόσους άλλους developers!

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, λοιπόν, εντάσσονται πια στην οικογένεια της Google, αν και δεν ξεκαθάρισαν αν αυτό σημαίνει και ολική εξαγορά της εταιρείας τους.

Όσο για το δημοφιλέστατο ξυπνητήρι τους; Τρέξτε να το κατεβάσετε, αφού κατόπιν της μάλλον-εξαγοράς, ξεκίνησε η απολύτως δωρεάν διάθεσή του, ενώ μέχρι πρόσφατα χωριζόταν σε δωρεάν και “πληρέστερη”-αλλά-με-κόστος έκδοση. Τώρα, διατίθεται στην πλήρη εκδοχή του δίχως να απαιτεί αντίτιμο, οπότε…

Μπορείτε να το βρείτε με ένα κλικ εδώ.

Όσο για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ομάδα, δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση, αν και μάλλον μπορούμε σίγουρα να υποθέσουμε πως κάποια από τα χαρακτηρστικά του Timely θα κάνουν την εμφάνισή τους στο τυπικό ξυπνητήρι των μελλοντικών εκδόσεων του Android.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.