Τα Windows εξελίσσονται…

…με την ταχύτητα μεθυσμένης χελώνας που πάσχει από πλατυποδία
Τα Windows 8.1 αναμένεται να ενισχυθούν μέσα στο προσεχές διάστημα με το Update 1, το πρώτο μεγάλο “Service Pack”, που θα διατεθί επίσημα στις αρχές Απριλίου. Το Windows 8.1 Update 1 (συναρπαστικός τίτλος…), θα περιέχει συνταρακτικές και κοσμογονικές αλλαγές όπως το καρφίτσωμα των Apps στην taskbar και την προσθήκη του κυτίου Χ στα full screen apps, ώστε αυτά να… κλείνουν! Αυτά τα εντυπωσιακά εξελικτικά βήματα που θα φέρουν πιο κοντά τη μίξη του παραδοσιακού desktop με τo “Metro UI” θα ολοκληρωθούν το 2015, όταν θα βγουν τα Windows 9. Πάντως, ανεπίσημες πληροφορίες από developers της Microsoft αναφέρουν ότι τα Windows 9 δε θα αποτελέσουν κάτι επαναστατικό, αλλά μια σημαντική ανανέωση των Windows 8.1. Με άλλα λόγια, θα είναι ένα ρετουσαρισμένο λειτουργικό χωρίς αλλαγές στον βασικό τρόπο χρήσης.

Galacticus's thoughts

Ξέχασα να αναφέρω ότι το επόμενο επαναστατικό βήμα θα είναι η προσθήκη… Start Menu! Δεν κάνω πλάκα. Όσοι έχετε ήδη περιλουστεί με βενζίνη, τα σπίρτα από μένα δώρο!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.