Το καλύτερο trailer του νέου The Amazing Spider-Man 2…

…είναι γερμανικό. Μπου-χου. Ξενέρα. Ακόμη και έτσι, εμπεριέχει πάρα πολύ καινούργιο “υλικό” για να… πορώνονται οι οπαδοί του Φιλικού Αραχνάνθρωπου Της Γειτονιάς!The Amazing Spider-Man

Και όπως είχαμε συζητήσει και στα σχόλια του προηγούμενου trailer, κοίτα που η δεύτερη ταινία της νέας σειράς δείχνει να είναι και η πιστότερη στην “λογική” των “χάρτινων” περιπετειών του “αραχνοκέφαλου” (όπως τον διαβάζαμε στην ελληνική απόδοση των περιπετειών του). Ναι, δεν ακολουθεί κατά γράμμα την ιστορία των comics, αλλά ο ίδιος ο χαρακτήρας παρουσιάζεται με περισσότερο χιούμορ, και δίνεται περισσότερη έμφαση στην ευελιξία του (και το… “την κάνω από τον κίνδυνο και επιτίθεμαι από εκεί που δεν το περιμένουν” των comics) σε σχέση με όοοολες τις παλαιότερες κινηματογραφικές περιπέτειες του.

Και στο “όλες” συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη τριλογία του Sam Raimi.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.